lördag, september 16, 2006

Ruthie in da house.

Idag när jag kom hem från jobbet så hade Mary och Lucy skapat en blogg. Det gör mig verkligen glad för om det är någon som har massa underfundiga tankar och kloka råd att dela med sig av så är det jag.

Idag så tänkte jag till exempel på att det är något särskilt med att komma hem. En värme och ett lugn infinner sig i kroppen. Jag kan känna mig glad på jobbet också men det är först innanför min egen låsta dörr som det där lugnet infinner sig. Peter Petrowski har även tejpat för kikhålet inifrån så att ingen ska kunna se in. Jag tycker inte om tanken på att folk skulle kunna se in. Vi har persiennerna nere när vi sover. Eller Lucy har, jag och Peter behöver inga för i vårt rum finns inga fönster.

En av Peters kompisar berättade om sin kompis som hade upptäckt att det saknades mat i kylskåpet. Hon ringde polisen och de hittade en tant under hennes säng. Det är sånt som gör att man inte glömmer att låsa dörren när man är nere i tvättstugan.

Andra saker man kan göra för att känna sig säker är att:
- Inte släcka lamporna så att man hela tiden ser allting ordentligt
- Dra undan duschdraperiet varje gång man går på toaletten
- Bara svara i telefonen när det är ett nummer man känner igen
- Inte titta på läskiga saker på tv:n, det gör en rädd i onödan (dock är det värt att följa program som efterlyst el. likn. så att man vet vad man ska passa sig för)

En del kallar mig paranoid. Men det är jag inte.
- Ruthie

Inga kommentarer: