fredag, december 22, 2006

vi vill bara rocka man

igår var jag hos thomas och gjorde pepparkakshus. efter många förslag på diverse spexiga hus (torson, eifeltornet, en krubba) blev det tillslut en tribute till fuglesang, om en i mera hedenhös lik style. en pepparkaksrymdraket. när vi skulle göra ritningen kom våra rätta sam-jag fram, "hur ska vi göra en sexkantig""nu gör du fel""nej!" "eller var det fel? ska man göra såhär?""DET GÅR INTE!" "det var ju rätt" etc. räkna och mäta och visualisera är inte vår grej alltså.
vi gjorde diverse rymlingar och aliens och planeter i marsipan och jag gjorde christer himself, med michelingubbedräckt och fiskskål och svensk flagga. thomas hängde upp planeterna i lampan så det blev värsta instalationen.
nästa år ska vi göra tallinbåten i genomskärning och lägga extra krut på dansgolvet med discokulor och toppless klasskamrater,

idag åkte jag och mötte bror och köpte muffins och hyrde nacho livbre. dåliga muffins, bra film. jack black alltså! intervjun med honom i dn var helt underbar. "vi vill bara rocka, man"

Inga kommentarer: