måndag, november 14, 2011

varmkorv boogie

ja, i lördags fyllde emma år. eftersom emma gillar korv asmycket och jag gillar henne lika mycket som hon gillar korv så körde jag på korvtema. hon fick korvstrumpor, ett födelsedagskort med en cut-out-korv på och ett foto på emma själv när hon äter en korv, samt, såklart, en korvtårta. alltså, en tårta som såg precis ut som en varmkorv men som i själva verket var en marspiankorv (nogsamt färgad i exakt rätt färg, asstolt över denna färgblandning! ) fylld med samma innehåll som en dammsugare, vilandes i ett korvbrödsformat semmelbröd.
emma skrattade i ungefär en kvart när hon fick se korven. och sen varje gång hon såg den igen. näst bästa tårtreaktionen alltså. (bästa reaktionen var suset som gick genom bröllopsföljet när ellens och richards tårta skars upp.)
superfin födelsedagsfest också, med hamburgare och ballonpelare och frågesport och quiz (kom två! efter fölisbarnet.) och dansgolv. dansade hela friskiskoreografin till ruslana, var sedan tvungen att vila i en kvart för att återhämta normal andning. min kondition alltså, ej vad den brukade vara.

Inga kommentarer: