onsdag, september 02, 2009

oprah vs. true blood 1-0

såg ett svinbra avsnitt av oprah idag. hon hade en sexualupplysare/doktor/sexolog, dr brennan där och så pratade de om hur man ska prata med kids om sex och de var så bra! dr brennan ba berätta om onani för din tioåring, köp en dildo till din femton åring, det är viktigt att de vet att de kan ge sig själva pleasue och inte behöver vända sig till en kille! alla mammor ba OMG nej! och oprah ba ojoj, kontroversiellt, men ni måste! och oprahs bästis gayle ba kidsen veeet alldelse för mycket, det är inte bra att veta, berätta inte! och oprah bara jo, dom vet ju redan, vi måste berätta rätt! och dr brennan ba ni måste ge dem faktan så att de kan fatta healthy sex decisions in the long run.
var sjukt skeptisk först, när dr brennan hade nått cozy samtal med 13åriga tjejer och dom pratade om hur alla utförde oralsex till höger och vänster, och det var så tydligt att det bara handlade om avsugningar och inte tvärtom. men lite senare sa dr brennan att fine att man tycker att det är jobbigt att ens 13åeing har oralsex, men om dom ska ge oralsex så ska de väl iallafall också FÅ oralsex, att de inte är så är ju det som är upprörande påriktigt. prata med dom och ge dom en dildo!

spännande världen är när det är oprah som står för den sunda synen på sexualitet medans true blood månglar ut mystifierad anatomi.
(dock, jason stackhouse <3 "sometimes you need to destroy something to save it. *konstpaus* thats in the bible. ...or the constitution.")

Inga kommentarer: