söndag, september 30, 2007

announcement

det är slut mellan mig och lars winnerbäck.
det var allt.
tack.

3 kommentarer:

emma sa...

jag med. och det värsta är att det inte ens gör ont.

MEN jag har några frågor. igår tittade jag på sjunde för första gången på länge (jag har ingen tv, giltig ursäkt till mitt dåliga tittade) men vad gjorde ruthie i europa? och hur fick hon åka dit? och vart är mary? och varför är inte ruthie kär i mac?
okej. so long.

lucy sa...

JAG VET! det är verkligen det värsta.

ang. sjunde himlen så är vi tyvärr inte så trogna fans som vi kanske vill göra sken av. vi missade Den Stora Upplösningen, simons bröllop, och sen kom vi lite av oss. men mary försvann ju för länge länge sen. de är mest hennes ex man och barn som är med. själv är hon lägligt nog i luften alla gånger de handlar om henne.

mary sa...

Ja alltså, vi missade ju bröllopet och sedan ville vi inte spoila oss genom att kolla på avsnitten efter eftersom vi verkligen ville se bröllopsavsnittet. Det blev lite jobbigt. Men jag tror att det är såhär: Ruthie har varit i Skottland och typ pluggat språk (?), kan ha varit för att komma över Martin. Hon fick resan av Kevin tror jag (fast vi vet inte riktigt varför han har så himla mycket stålars). En gång fick Mary barn utan att själv vara med i bild. Det var spexigt!